• Многократен тест за овулация

Семейното планиране е въпрос, който в днешно време е притеснителен за много семейства и двойки и който може да предизвика напрежение и стрес във връзките. Сега може да планирате желаната бременост с един ефективен, многократен и лесен за използване  тест за овулация, който работи със слюнката и който в същото време е малък микроскоп, позволяващ ви да следите цикъла на вашата овулация с висока точност, като по този начин получавате комфортно, надеждно и сигурно семейно планиране. Fertilcontrol Easy е нов и ефективен тест за овулация, базиран на многократен използваем микроскоп използващ слюнка, като по този начин позволява на жената да знае своите фертилни дни чрез кристализирането на слюнката, улеснявайки лесно и икономично планиране на желаната бременност по естествен начин.Микроскопът FERTILCONTROL EASY  ползволява наблюдение и резултати в рамките на 15 минути за най-фертилния период по време на овулация.

Разработване

Тестът за овулация е разработен в сътрудничество с два технологични центъра от Аликанте и Валенсиа. Допълнително са проведени тестове в болници и в Биотехнологичният Департамент на Университета в Аликанте за определяне на точността му.

Производство

Тестът Fertilcontrol Easy  е произведен в съответсвие с Европейските регулации, Директива 98/79/EC за медицински изделия и следващ стриктен контрол по качеството през цялото време за осигуряване проследимост на продукта. Тестът също така има и CE маркировка.

FERTILCONTROL Easy е тест за овулация, с който чрез мобилния си телефон може да правите снимки на всекидневните си резултатите и да създадете файл на цикъла на овулация, помагайки ви да определите най-фертилните си дни.

Инстртукции за употреба на Fertilcontrol Easy

Стъпка 1

Погледнете през лилавата зона и фокусирайте устройството докато не се появи ясно символът ♀ и след това премахнете предпазното фолио преди употреба. Тази стъпка се прави само преди първоначалната употреба.

 

Стъпка 2

Поставете малко слюнка върху кристала, намиращ се от бялата страна на устройството. Оставете слюнката на изсъхне напълно за около 15-20 минути и внимателно премахнете образувани мехурчета, ако има такива.

Стъпка 3

След като слюнката е изсъхнала погледнете през устройството към светлина. Никога не фокусирайте директно към слънцето.

 

Стъпка 4

За да заснемете снимка с мобилния си телефон на получения резултат, трябва да преместите устройството към по-малко или повече осветено място , в зависимост от чувствителността на камерата на телефона.

Пример

Това е снимка на резултата при използване на телефон с халогенна светлина.

С FertilControl Easy може да наблюдавате следните изображения:

Нефертилен период

Ако папратоподобни шарки не се наблюдават, жената не е в период на овулация и ще е много трудно да забременее.

Транзитен период

Ако подобни шарки, като тези от картината се наблюдават, има малка вероятност за зачеване и то само в дните, преди овулация.

Фертилен период

 

Ако шарки, подобни на папрат, се наблюдават, жената е в период на овулация и има по-големи шансове за забременяване

За по-голяма сигурност тестът трябва да се прави ежедневно. Всяка жена има свой собствен цикъл на овулация и затова трябва да правите теста FERTILCONTROL Easy всеки ден, за да се запознаете с вашия собствен цикъл и възможните му изменения.

Помнете, че това е тест за многократна употреба , така че това е много икономично и ефикасно.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Многократен тест за овулация

  • В наличност
  • 45.00лв.


Свързани продукти

Ръкавица за самоизследване

Ръкавица за самоизследване

Ракът на гърдата е едно от най-често срещаните злокачетсвени образувания в днешно време. Ако бъде от..

45.00лв.

Етикети: Тест, овулация, семейно планиране, многократен тест овулация, забременяване, предпазване от забременяване